Obavještenje o raskidu ugovora o zastupanju

Na osnovu člana 6. Zakona o posredovanju u privatnom osiguranju, Brčko-gas osiguranje d.d. Podružnica Tuzla objavljuje da Ugovor o zastupanju broj 398/17 od 01.07.2017. godine, zaključen sa Uslužna djelatnost "LOTOS" vl. Hušid Ibrahimbegović, iz Zenice, prestaje sa danom 31.10.2018. godine.

 


Obavještenje o raskidu ugovora o zastupanju

Na osnovu člana 6. Zakona o posredovanju u privatnom osiguranju, Brčko-gas osiguranje d.d. Podružnica Tuzla objavljuje da Ugovor o zastupanju broj 259/17 od 25.05.2017. godine, zaključen sa Samostalna djelatnost "AKTIVA" vl. Adem Poljić, iz Tuzle, prestaje sa danom 31.10.2017. godine.

 


POMOĆ NA PUTU

Sigurno do cilja uz BRČKO-GAS OSIGURANJE

Asistencija POMOĆ NA PUTU 0-24h

 

 

Za sigurnu i bezbrižnu vožnju BRČKO-GAS OSIGURANJE Vam, u saradnji sa asistentskom kućom COFUS Asistencije, omogućava korišćenje servisa Pomoć na putu od 0-24h u slučaju kvara vozila, saobraćajne nezgode, oštećenja ili uništenja vozila, krađe vozila ili krađe dijelova vozila i sličnim nepredviđenim situacijama koje mogu nastati tokom vožnje.

Kupovinom polise osiguranja, dobijate BRČKO-GAS asistentsku karticu uz koju je omogućeno korišćenje servisa Pomoć na putu, kao i druge pogodnosti. Na taj način Vam je u svakom trenutku na raspolaganju Call centar za pomoć u vanrednim situacijama na putu u BiH i Evropi.

Pozivom na broj Call centra sa asistentske kartice, možete dobiti servisne informacije – stanje na putevima i graničnim prelazima, iznos putarina na određenim putnim relacijama, udaljenost između dvije destinacije, kontakt ovlašćenih servisa, itd.

Pored asistencije Pomoć na putu i servisnih informacija, sa asistentskom karticom BRČKO-GAS OSIGURANJA ostvarujete direktne popuste svakog dana prilikom kupovine kod COFUS POPUST partnera (benzinske stanice, prodavnice autodijelova, apoteke, butici, parfimerije, hoteli, restorani, stomatološke ordinacije, saloni ljepote, itd.). COFUS POPUST sistem je trenutno prisutan u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Austriji, Sloveniji, Makedoniji i Grčkoj i kontinuirano se širi. Detaljne informacije o pogodnostima COFUS POPUST sistema se nalaze na web stranici www.cofuspopust.com.